junij 19th, 2014Nekategoriziranoadmin 0 Komentarjev

Združenje Zagorje gre naprej je v četrtek, 12. junija 2014, izvedlo 3. redno letno konvencijo članic in članov.

Na letošnji konvenciji smo volili novo vodstvo stranke.  Članice in člani so za predsednika soglasno izvolili Matjaža Švagana, za podpredsednika Rudija Medveda, za generalnega sekretarja Mitjo Adamljeta. Za člane izvršnega odbora so poleg navedenih izvolili še Marijo Ribič, Simona Omahneta, Aleksandra Pergarja, Albina Pražnikarja, Marjana Kovača, Marjano Mlinarič Pikelj, Gregorja Brinjevca ter Luko Torija.

Na sami konvenciji je predsednik Matjaž Švagan predstavil aktualne projekte v občini Zagorje ob Savi. Vodja svetniške skupine Marija Ribič je opisala aktivnosti ter delovanje svetniške skupine. Poudarila je, da člani ne delujejo le na nivoju občinskega sveta, njihovo  delovanje je širše, saj prihajajo iz različnih področjih občine. Poslovanje stranke in izvedene aktivnosti je v poročilu navedel generalni sekretar Mitja Adamlje. V združenju  so sklenili, da bodo še vnaprej sledili osnovni viziji stranke, so pa poudarili odprtost  za vse predloge, ki bi lahko vodili do izboljšav življenja naših občanov.

V zaključku konvencije se je predstavilo še delovanje podmladka, ki ga vodi Aleksander Pergar in klub seniorjev, ki ga vodi Albin Pražnikar.

Prispevajte komentar