Spoštovanje zasebnosti

V stranki Zagorje gre naprej spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, ki nam jih zaupate, skrbno varovali.

  • Vaš e-naslov bomo uporabljali izključno za namene elektronskega obveščanja.
  • Spoštovali bomo vašo pravico do odjave iz seznama prejemnikov naših obvestil.
  • Vašega e-naslova ne bomo posredovali tretjim osebam.

Kadarkoli lahko zahtevate:

  • Odjavo od prejemanja naše e-pošte z odgovorom ODJAVA na našo e-pošto pisarna@zagorjegrenaprej.si. Ob odjavi bomo vaš e-naslov začasno premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer ga bomo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranili največ 6 mesecev, nato pa ga trajno izbrisali.
  • Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na našo e-pošto pisarna@zagorjegrenaprej.si.
  • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na našo e-pošto pisarna@zagorjegrenaprej.si.
  • Izvoz in vpogled do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve našo e-pošto pisarna@zagorjegrenaprej.si.

Z osebnimi podatki ravnamo v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete prek pošte ali telefona.

Informacija o obdelavi osebnih podatkov:

Upravljavec osebnih podatkov je Luka Tori. Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je dosegljiva na e-poštnem naslovu: pisarna@zagorjegrenaprej.si. Osebni podatki se obdelujejo le za namen, za katerega so bili zbrani s poslanim obrazcem. Pravico imate, da od stranke kadarkoli zahtevate popravek, dopolnitev, izbris, omejitev obdelave, prenosa vaših osebnih podatkov in ugovora, vključno s pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu.